« Naar het overzicht

Wandeling


Fijne wandeling op 3/07 via de trage wegen


UITNODIGING VOOR DE TRAGE WEGEN WANDELING OP VRIJDAG 3 JULI
Zoals jullie gisteren in de Nieuwsbrief hebben kunnen lezen, organiseert GSG een “trage wegen” wandeling op 3 juli e.k. Heb je de nieuwsbrief nog niet kunnen lezen? Samengevat: GSG heeft zich geëngageerd ten overstaan van de Stad Aarschot om ongeveer 5 km trage wegen te onderhouden op het grondgebied van Aarschot, in ruil voor een vergoeding van het stadsbestuur met het doel om de clubkas te spijzigen. Meer informatie hierover tijdens en na de wandeling.
We vonden het een fijn idee om het aangename aan het nuttige te paren en de wandeling voor elke wandelaar open te stellen: iedereen die zich verbonden voelt met de club, helpers, ouders, spelers, coaches, ploegafgevaardigden, tafelofficials, clubrefs en alle andere vrijwilligers en sympathisanten wordt de gelegenheid geboden om kennis te maken met (een deel van) het mooie traject dat onze club zal gaan onderhouden. Het is ook een fijne gelegenheid om al wandelend nog eens een babbel te slaan met (ex-) ploegmakkers en ouders onder elkaar om het plots afgebroken basketbalseizoen in schoonheid af te sluiten.
Hoe en waar spreken wij af: naargelang de opkomst, om de grootte van de groep(en) beheersbaar te houden en de 1,5 meter corona-afstanden te kunnen garanderen, plannen we 3 mogelijke vertrektijdstippen: 18.30u, 18.45u en 19.00u. We vragen dan ook om uiterlijk om 18.45u aanwezig te zijn. De wandeling zal ongeveer 1,5u duren en daardoor doenbaar voor elke leeftijd.
Na afloop zal er nog een drankje kunnen worden genuttigd.
Plaats van samenkomst: ter hoogte van Heikenstraat 100, Aarschot. Zie plannetje. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor fietsers en auto’s.