« Naar het overzicht

Coachteam


Nieuwe coachteam HseA-HseB-HseC:
HseA: Mark De Wit (head) en Sam Bilsen (assistent)
HseB: Odell Hodge
HseC Sam Bilsen

Met veel plezier kondigen wij een nieuwe hoofdcoach voor onze TDM2 ploeg HSEA aan. Tijdens het seizoen 2021-22 zal Mark De Wit deze opdracht op zich nemen. Mark De Wit komt van Hasselt BT (assistent-coach TDM2 en coach van landelijke). Mark brengt heel wat ervaring mee naar Aarschot. Hij staat gekend voor zijn werking met jongeren en de ontwikkeling van jonge spelers.

Met plezier kondigen wij ook aan dat Sam Bilsen de taak van assistent-coach zal opnemen voor de HSE A ploeg en daarnaast zal hij de HSE C ploeg coachen. Odell Hodge zal HSE B en landelijke J21A ploegen coachen.
Wij kijken uit naar de samenwerking met Mark en zijn bijdragen tot het ontwikkelen van onze jeugd. Twee jaar geleden heeft de club radicaal gekozen voor de ontwikkeling van jonge spelers. Deze aanstelling van de hoofdcoach is de volgende stap in de realisatie van de visie van de club. Wij brengen jonge getalenteerde spelers naar GSG en zetten in op een positieve competitieve omgeving voor alle jonge spelers waarin elke speler kan ontwikkelen en zijn/haar eigen grenzen verleggen. Onze HSE A, HSE B, HSE C en junior ploegen werken nauw samen. Elk van onze senior ploegen zal bestaan uit de combinatie van zowel jonge als ervaren spelers. Op deze manier hopen wij onze visie te realiseren. We kijken uit naar de samenwerking tussen de coaches en spelers van verschillende ploegen.

We verwelkomen Mark De Wit en alle nieuwe spelers in onze club en kijken nu al uit naar volgend seizoen.

Via onderstaande link kan je een videoboodschap van het nieuwe coachteam bekijken.