« Naar het overzicht

SEIZOEN 20-21


Hier vind je samenvatting van de belangrijkste informatie ter voorbereiding van seizoen 2020-21.

Het bestuur en de sportieve cel hebben al heel wat werk verzet en er is heel wat te melden aan jullie. Wij beginnen met de melden dat jullie steeds terecht kunnen bij ons. Met sportieve vragen bij Dirk Leers (jeugdcoordinator lage ringen, dirk@gsga.be) & Odell Hodge (sportief manager, odell@gsga.be). Met niet sportieve vragen bij Alona Lyubayeva (secretaris van de club, alona@gsga.be)Competitie 2020-2021

Samenstelling van de ploegen: waarschijnlijk de belangrijkste informatie die wij kunnen brengen voor de meeste kinderen en jongeren: de ploegen zijn samengesteld en via deze link vinden jullie twee documenten op onze website: Lage ringen 2020-21 & Hoge ringen 2020-21. Wij hebben zo veel mogelijk informatie in deze twee documenten gebundeld om deze nieuwsbrief niet eindeloos lang te maken: https://gsga.sportadministratie.be/?id=GSG Aarschot&sub=docs

Veranderen van de club: de spelers die willen blijven basketten maar niet meer bij GSGAarschot en de spelers die van andere clubs naar Aarschot willen komen, moeten muteren. Dit kan tussen 1 mei en 31 mei. Er moeten telkens twee documenten (mutatieformulier en ontslagbrief zie https://gsga.sportadministratie.be/?id=GSG Aarschot&sub=docs) ingevuld worden, ondertekend en via e-mail bezorgd worden aan alona@gsga.be. Doe je het niet correct of te laat, dan mag je volgend seizoen niet spelen.

Stoppen met basket: wil je stoppen met basket maar ben je niet meer van plan om ergens anders te basketten, volstaat het om een mailtje te sturen naar alona@gsga.be. Als je dit voor 30/06 doet, worden er geen kosten aangerekend. Doe je het te laat (na 30/06), dan wordt jou een kost aangerekend. Deze bedrag moet de club betalen voor alle leden die op 2/07 nog lid zijn van Basketbal Vlaanderen.

Lidmaatschap 2020-2021: om lid te kunnen blijven voor het volgend seizoen, volstaat het om een voorschot van 100 euro te betalen voor 15/06 op de rekening van GSGA, BE59 0689 3322 7226, met vermelding van de naam van de speler.

Lidgeld: om onnodige discussies te vermijden, heeft het bestuur beslist dat iedereen in de club gelijk is en vanaf nu lidgeld dient te betalen. Ook de spelers van HSEA en HSEB. Sommige spelers krijgen de kans om het terug te verdienen via winstpremies. Lidgeld is gebaseerd op aantal trainingen. 2 trainingen kosten 295 euro. 3 of meer trainingen kosten 395 euro. Het lidgeld is dus niet meer gebaseerd op de ploeg. Met een uitzondering: de Peanuts betalen 170 euro. Betaling dient te gebeuren voor de eerste training.

Opstart van het seizoen: wij gaan ervan uit dat het seizoen 2020-21 op 3 augustus herstart voor seniorploegen en op 8 augustus herstart voor de jeugd, behalve peanuts. Peanuts herstarten op 1 september.

Coaches: behalve U10C zijn alle coaches toegewezen.

Trainingsmomenten: de trainingen van U8-U18 staan zo goed als vast. Hier en daar is er een vraagteken. Al kan er altijd iets gebeuren omdat wij nog geen officiële bevestiging gekregen hebben van de sportdienst. Men is daar nog volop aan het puzzelen met de bezetting van de sportzalen in Aarschot. De trainingsmomenten en locaties voor U21 & seniorploegen staan nog niet vast, behalve die van DSEA. Wij houden jullie op de hoogte en hopen op snel wat nieuws van de stad omtrent de beschikbaarheid van de zalen na 20:30.


Zomerkamp GSG Academy: wij hopen dat ons zomerkamp nog steeds kan doorgaan. Daar hebben wij einde mei/begin juni uitsluitsel over. Ondertussen gaan wij ervan uit dat het kamp doorgaat en blijven de inschrijvingen open. Veel mensen weten nu al dat zij niet op vakantie kunnen gaan en dan is zo’n kamp wel een aanrader. Denk je eraan om in te schrijven, stel het niet uit omdat het aantal plaatsen beperkt is en er komen wat inschrijvingen binnen. https://gsga.sportadministratie.be/?id=GSG Aarschot&sub=nieuws&cat=20203&nws=1980

Zomerkamp stad Aarschot: onze initiatiekampen in de laatste week van augustus blijft op de planning. De inschrijvingen van de stad zijn verschoven naar 25 mei, maar iedereen gaat ervan uit dat eind augustus haalbaar moet zijn. Dat zijn kampen voor instappers en lage ringen. Vertel het verder aan vriendjes en vriendinnetjes.